Verhalen uit de Streek
Lees de verhalen van de boeren, telers, winkeliers en horeca eigenaren uit ons netwerk. Ieder hebben ze hun eigen drijfveren om onze wereld een stukje groener en gezonder te maken!
Flores
Bij Flores maken ze zo veel mogelijk gebruik van lokale en plantaardige producten. Verder verspillen ze niks dat nog eetbaar is.
Lees verderDe Warmoes
Deze historische tuinderij in Lent laat zien hoe er door de warmoezeniers werd geteeld vroeger.
Lees verderOoijs Moois
Barton vertelt over de ambities van zijn bijzondere bedrijf, van pluktuin tot olifantsgras.
Lees verderKaasboerderij Ravenswaard
Biologische Kaasboerderij Ravenswaard is al meer dan 50 jaar een begrip in regio Nijmegen.
Lees verderDe Moestuinen van Van Tuin Tot Bord
Romilda vertelt over haar rol als coördinator van de buurtmoestuinen.
Lees verderRegio Oogst
Lars van Regio Oogst is bezig met het opzetten van een korte voedselketen die beter is voor boer, dier, mens en natuur.
Lees verderHof Bredelaar
Floor en Angelique zijn ruim twee jaar geleden gestart met een kleinschalige zelfoogsttuin.
Verhaal: Het verhaal van Hof BredelaarVan Tuin Tot Bord
Van Tuin Tot Bord heeft als doel om door middel van gezonde voeding bij te dragen aan meer verbinding en gezondheid in de wijk.