Wekelijks een groentepakket?

Wil je zelf gaan oogsten of op een laagdrempelige manier meer gezonde groente eten? Lees dan snel verder! Ondanks de hevige regen de afgelopen tijd is het oogstseizoen in de regio namelijk weer geopend. Bij verschillende tuinen in het Rijk van Nijmegen kun je je weer aanmelden voor een groentetas of groentepakket. Hier vind je een overzicht van de tuinen in de regio die nog plaatsen vrij hebben voor dit seizoen. Wees er snel bij om een plekje te bemachtigen bij een mooie tuin bij jou in de buurt.

Deze 4 bedrijven hebben op dit moment (27 mei 2024) nog plek.

Bezorgen

Puurland

PUURland is de kortste weg van boer naar bord. Regionale boodschappen thuisbezorgd, zonder bestelverplichting.

PUURland

Lekker Lokaal

Thuisbezorging van de producten van al onze lokale (Rijk van Nijmegen) biologische boeren, telers, tuinders, bakkers en slagers.

LekkerLokaal

Afhalen

Herenboeren Lingezegen

Lidmaatschap vereist Herenboeren zijn eigenaar, producent en consument van hun éigen boerderij. De boerderij produceert verse groenten, fruit, en – in de toekomst – ook eieren en af en toe vlees. Behalve lekker en gezond, is dat ook nog eens leuk en leerzaam.

Herenboeren Lingezegen

De Biesterhof

De Biesterhof is een regeneratieve burgerboerderij die gezond en biologisch voedsel verbouwt, de bodem en biodiversiteit verbetert en een gemeenschap opbouwt. Wij ontwikkelen natuurinclusieve landbouw, voor en door de gemeenschap.

De Biesterhof

Verse groentepakketten uit het Rijk van Nijmegen

Met het oogstseizoen in volle gang, is het nu tijd om je aan te sluiten bij onze gemeenschap van groente-enthousiastelingen en te genieten van de smaakvolle, verse producten rechtstreeks van het land naar jouw tafel.

Waarom kiezen voor groentepakketten?

Versheid Gegarandeerd De groenten worden met liefde en zorg geteeld door lokale boeren in het Rijk van Nijmegen. Van het veld rechtstreeks naar jouw groentepakket, waardoor je verzekerd bent van maximale versheid en voedingswaarde.

Seizoensgebonden Ontdek een rijke diversiteit aan groenten die perfect aansluiten bij het seizoen. Van knapperige bladgroenten in het voorjaar tot sappige tomaten en pompoenen in de herfst, onze pakketten bieden een smaakvolle en gevarieerde culinaire ervaring.

Lokale Ondersteuning Door te kiezen voor onze groentepakketten ondersteun je niet alleen de lokale boeren, maar draag je ook bij aan een duurzamere voedselvoorziening in onze regio. Samen bouwen we aan een veerkrachtige en bloeiende gemeenschap.

Hoe werkt het?

Kies je tuin Ontdek de tuinen in het Rijk van Nijmegen die nog plaatsen beschikbaar hebben voor dit seizoen. Bekijk ons overzicht en kies de tuin die het beste bij jou past.

Meld je aan Reserveer jouw plekje bij de tuin van jouw keuze door je aan te melden via hun website. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de vraag is hoog!

Geniet Haal elke week jouw verse groentepakket op bij de geselecteerde tuin en geniet van de smaakvolle, seizoensgebonden lekkernijen die rechtstreeks van het land komen.

Ontdek onze partners

Bij Streek op Tafel werken we samen met een selectie van gepassioneerde lokale boeren en tuinders in het Rijk van Nijmegen. Ontdek en ondersteun deze ambachtslieden die zich inzetten voor kwaliteit, duurzaamheid en smaak.

Doe mee en proef de verse producten!

Klaar om de verse groentepakketten in Nijmegen te ontdekken? Zoek vandaag nog jouw groentetas via De Streek op Tafel en beleef de smaak van lokale, seizoensgebonden groenten zoals nooit tevoren. Samen bouwen we aan een gezondere, duurzamere toekomst, één groentepakket tegelijk!