Lokale en ambachtelijke streekproducten

Regionale kaart van het Rijk van nijmegen met alle lokale, duurzame en ambachtelijke voedsel producten

Ontdek lokale producten op de kaart

In de regio Rijk van Nijmegen vind je een overvloed aan heerlijke lokale producten en ambachtelijke streekproducten. De regio bestaat uit de gemeenten Nijmegen, Beuningen, Heumen, Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Berg en Dal. Bij De Streek op Tafel vind je een uitgebreid overzicht van lokale producten en producenten in de regio Rijk van Nijmegen.

Duurzaam en vers van de boerderij

Op de interactieve kaart van www.destreekoptafel.nl staan alle boerderijwinkels, lokale ondernemers en initiatieven in deze regio overzichtelijk bij elkaar. Hier kun je terecht voor:

  • Versgebakken brood en lokale kazen
  • Honing van imkers uit de streek
  • Biologisch geteelde groenten en fruit
  • Ambachtelijke streekproducten en delicatessen
  • Lokale zuivelproducten
  • Duurzaam vlees uit de regio

De boeren, ambachtelijke producenten en ondernemers uit Nijmegen en omliggende gemeenten zetten zich met passie in voor de promotie en verkoop van duurzame, lokale producten. Door voor deze streekproducten te kiezen, ondersteun je de lokale economie én beperk je de ecologische voetafdruk. De producten hoeven immers geen lange afstanden af te leggen voordat ze op jouw bord belanden.

Ontdek de smaak van de streek

Wil je meer weten over de heerlijke lokale producten uit Nijmegen en de regio Rijk van Nijmegen? Verken dan de kaart op www.destreekoptafel.nl.kaart. Hier vind je alle boerderijwinkels, lokale ondernemers en initiatieven overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je genieten van de lekkerste streekproducten en ambachtelijke delicatessen uit eigen omgeving!