Waar ga jij oogsten dit seizoen?

13 mei 2024

Verse groenten van bij jou om de hoek?

Wil je zelf gaan oogsten of op een laagdrempelige manier meer gezonde groente eten? Lees dan snel verder! Ondanks de hevige regen de afgelopen tijd is het oogstseizoen in de regio namelijk weer geopend. Bij verschillende tuinen in het Rijk van Nijmegen kun je je weer aanmelden voor een oogst abonnement of groentepakket. Hier vind je een overzicht van de tuinen in de regio die nog plaatsen vrij hebben voor dit seizoen. Wees er snel bij om een plekje te bemachtigen bij een mooie tuin bij jou in de buurt!

Oogst abonnementen

Als oogstgenoot word je lid van een tuin waar je vervolgens wekelijks terecht kunt om verse groenten, kruiden en soms ook fruit te oogsten. Bij de meeste tuinen schrijf je je in voor een heel seizoen. De volgende tuinen in het Rijk van Nijmegen hebben nog plek voor nieuwe oogstgenoten:

Boerderij Eetmeerbosch – Nijmegen

Waalwortel – Nijmegen

Gelukkige Groentes – Malden

Gelukkige Groentes – Ooij (wachtlijst)

Het Heerlijke Land – Malden

Hof Bredelaar – Elst

Waalgaard – Weurt

Heerlijckheid het Vormer – Wijchen

De Brouwketel – Huissen

Overzicht van alle zelfoogsttuinen

Groentepakketten

Op zoek naar een manier om te genieten van verse, lokale groenten zonder deze zelf te hoeven oogsten? Dan is een groentepakket een goede oplossing! Hieronder vind je een overzicht van de tuinen waar je een groentepakket kan bestellen.

Bezorgen

PUURland

LekkerLokaal

Afhalen

Herenboeren (Lidmaatschap vereist)

De Biesterhof

Overzicht van alle groentepakketten

 

De bovenstaande tuinden hebben op dit moment nog plek, maar vol = vol! Schrijf je dus snel in