Zelfoogsttuin Hof Bredelaar

Hof Bredelaar is een kleinschalige zelfoogsttuinderij waar wij op biologische wijze groenten, fruit, kruiden en snijbloemen telen.

Achtergrond

Hof Bredelaar is een kleinschalige zelfoogsttuinderij, in Park Lingezegen, het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Sinds 2022 telen wij, op biologische wijze dus totaal onbespoten, een grote verscheidenheid aan groente, fruit, kruiden en eetbare bloemen voor iedereen met een oogstabonnement. Wij doen dit vanuit vertrouwen. Met een oogstabonnement mag je oogsten wat je wilt, hoeveel je wilt en wanneer je wilt.

Onze tuin is ontworpen opdat wij buik en brein voeden. Wij boer(inn)en op een bijzondere bodem met hoge archeologische waarde. Hof Bredelaar is een eetbare oase, het is er goed vertoeven en verser dan vanuit de grond zo in je mond vind je het niet.

Wij investeren in een gezonde bodem, biodiversiteit en een natuurlijk evenwicht. Wij dragen zorg voor en zijn verbonden met plant, dier en mens.

Onze visie is dat dat kleinschalige, duurzame landbouw voor lokale afzet rendabel is. Zo investeren wij in de toekomst van de landbouw, onze kinderen en onze planeet.

Producten en diensten

Zoek je een moment van rust in je drukke bestaan? Zoek je verbinding met mens en natuur? Wil je duurzaam leven en lokaal eten? Word dan oogstdeelnemer en kom je hoofd legen en je oogstmand vullen met onze biologische, duurzaam geteelde groentes! In het voorjaar kan je lid worden voor het hele seizoen, zodat je tot het einde van de herfst verzekerd bent van verse seizoensgroenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit.

Daarnaast hebben wij ook een biologische snijbloementuin. Wij gebruiken dus geen pesticiden of andere bestrijdingsmiddelen. De bloementeelt is een erg vervuilende sector. Op gemengde boeketten wordt wel tot 25 soorten gif gevonden. Onze boeketten zijn gegarandeerd gifvrij! Iedereen kan bij ons bloemen komen plukken. Voor een klein boeket betaal je 8,50 euro, voor een gemiddeld boeket 12,50 euro en voor een groot boeket 17,50 euro. Wij verkopen ook cadeaubonnen! Wil je een mooi geschenk geven? Bestel dan een cadeaubon. Zo geef je niet alleen bloemen maar ook een mooie pluk-ervaring.

Houd onze agenda in de gaten voor diners, workshops of andere evenementen!

Lokale samenwerkingen

Hof Bredelaar ligt in het hart van Park Lingezegen