Deze vijf ondernemers vind je nu op de kaart!

28 juni 2024

Bij De Streek op Tafel zetten we ons in om de lokale voedselketen te versterken en duurzame initiatieven zichtbaar te maken. Elke maand melden nieuwe, inspirerende initiatieven zich aan op ons platform en lichten we ze graag uit. Deze maand hebben er weer 5 nieuwe initiatieven zich aangemeld. Zij zijn vanaf nu te vinden op onze kaart.

Het Café-Het Duurzame Warenhuis

Hier kun je terecht voor goede koffie, verse thee, sapjes of zelf gebrouwen mocktails, huisgemaakt gebak, ontbijt en lunch. Alles is biologisch, zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden.

Ecologische tuinvereniging

Ecologische tuinvereniging Zesweg is een van oorsprong een biologisch-dynamische vereniging die beschikt over twee percelen, prachtig gelegen in het natuurgebied nabij de Wijchense vennen.

Het Kleverland

Uit liefde voor moeder aarde en vanuit natuurlijke principes telen ze levenskrachtig voedsel in een levendig landschap. Oogstdeelnemers krijgen een wekelijkse groentetas of komen zelf oogsten en verbinden zich met het land waar hun voedsel vandaan komt

Moestuin de Pompoen

Een ecologische moestuinvereniging in Nijmegen-Noord met ruim 80 leden.

Moes- en experimenteertuin de Groene Vallei

Het verbinden van mens en natuur met elkaar is wat De Groene Vallei als kernwaarde heeft. Door te observeren, te ruiken, proeven, te onderzoeken en met elkaar in gesprek te gaan, verbinden we ons (opnieuw) met onze omgeving en zien deze met andere ogen.

 

Ben jij benieuwd geworden naar deze en alle andere initiatieven? Bekijk ze op de kaart.