Terug naar overzicht

Het Café-Het Duurzame Warenhuis

Het Café - Het Duurzame Warenhuis, is het gezelligste café in Nijmegen. Hier kun je terecht voor goede koffie, verse thee, sapjes of zelf gebrouwen mocktails, huisgemaakt gebak, ontbijt en lunch. Alles is biologisch, zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden.

Achtergrond

Bij Het Café, onderdeel van Het Duurzame Warenhuis, kun je terecht voor goede koffie, verse thee, sapjes of zelf gebrouwen mocktails, huisgemaakt gebak, ontbijt en lunch.

Wij houden van eenvoudige gerechten van hoge kwaliteit.

We werken met verse, biologische producten, zoveel mogelijk van lokale leveranciers, en in het seizoen. We besteden veel aandacht aan het voorkomen van voedselverspilling. Onze kaart wisselt regelmatig met steeds nieuwe creaties.

Binnen is het altijd gezellig, we hebben een grote leestafel en een rustige hoek met een fijne bank waar je kunt genieten van lekkere huisgemaakte dingen. Ook op terras zit je lekker, op zaterdag midden op de markt van Nijmegen.

Wees welkom!

Producten en diensten

We werken uitsluitend met verse, biologische producten, zoveel mogelijk van lokale leveranciers, en in het seizoen. We besteden veel aandacht aan het voorkomen van voedselverspilling. Onze kaart wisselt regelmatig met steeds nieuwe creaties. Zo hebben we iedere week een nieuwe soep en een plaattaart met groenten van dichtbij. Je kunt bij ons ook uit veel lekkere veganistische en glutenvrije opties kiezen. In de zomer verkopen we heerlijk ijs van Nice en we hebben altijd mocktails en andere bijzondere drankjes van biologische siropen. Verse kruiden theeën, lokale koffie van Northern Wonder en altijd veel huisgemaakt gebak.

 

Lokale samenwerkingen

Het Café is een fijne ontmoetingsplek waar iedereen welkom is en waar je samenkomt onder met liefde gemaakt lekkers. We maken persoonlijk contact en vinden verbinding belangrijk. Er komen bij ons veel vaste klanten uit de buurt, maar ook mensen van verder die onze kernwaarden met ons delen.

We werken graag samen met zo veel mogelijk lokale initiatieven. Bijvoorbeeld groenten van boeren uit de buurt, brood van Bakker Arend uit Nijmegen, thee van Het Theeza(a)kje en verse munt van boerderij De Biesterhof.