Zelfgeplukt, bloemen

Wij telen op geheel natuurvriendelijke wijze snijbloemen in de tuinen van landgoed Mookerheide.

Achtergrond

We telen bloemen mee met de seizoenen. We gebruiken geen pesticiden, kunstmest of verwarming voor onze gewassen. Voor de wintertijd telen we droogbloemen.

Bloemenpluktuin Zelfgeplukt is sinds 2020 gevestigd in de nutstuinen van jachtslot Mookerheide en specialiseert zich op het aanbieden van een mooie verzameling van verschillende snijbloemen. Door het seizoen heen zijn er zo’n 75 verschillende soorten snijbloemen met zo’n 160 verschillende variëteiten. Elke keer als je komt is het aanbod weer een beetje anders.

Producten en diensten

De Streek op Tafel, om er echt een feestje van te maken hoort daar natuurlijk een mooie, eerlijke en schone bos bloemen bij!

Bestel een boeket via onze webshop of kies voor een voordelig wekelijks of tweewekelijks abonnement.

Kom zelf plukken tijdens de pluktijden, er zijn ook strippenkaarten voor 3 of voor 5 keer plukken met korting.

Om het extra feestelijk te maken versier je ook je gerechten met onze bloemen. Gezien wij geheel natuurvriendelijk telen kan je alle eetbare soorten ook rustig op je bord leggen. Wij geven aan op onze plukbordjes of de bloemen eetbaar zijn. Of bestel een eetbaar boeket! Geef aan dat je de bloemen wilt gebruiken als garnering en we zullen daar rekening mee houden.

Via onze webshop kan je een plukbon bestellen voor een leuk cadeautje.
Daar vind je ook droogbloemen en bloemzaadjes voor eigen tuin.
Lekker zelf aan de slag voor een bijzondere gelegenheid? Dan kan je een ‘doe-het-zelf, emmertje vol’ bestellen, vol met bloemen van het seizoen.

Vragen of een speciaal verzoek, we horen graag van je!

Lokale samenwerkingen

We leveren wekelijks bloemen aan jachtslot Mookerheide en de natuurbegraafplaats op het landgoed. Voor de wintertijd telen we droogbloemen.

Bij natuurwinkel Chili & Spruit in het winkelcentrum van Malden kan je een boeket bestellen of een abonnement. Elke zaterdag kan je je boeket daar afhalen.

We staan open voor nieuwe samenwerkingen. Neem gerust contact op.