Terug naar overzicht

The Moraine

We zijn een locatie 29m. boven NAP op de stuwwal. We organiseren farm-to-table diners, voedsel workshops en verbouwen groente en kruiden, een appel en peren boomgaard en aan het bos. Het gebouw was vroeger opslag schuur voor fruit. Wees welkom en proef!

Achtergrond

The Moraine betekent De Stuwwal in het Engels, omdat we graag mensen verwelkomen uit de hele wereld hebben we voor deze naam gekozen. We vertellen verhalen met de activiteiten die we doen. We koken met biologische lokale producten en voornamelijk plantaardig. Yaniv Schwartz en Eva van der Zand hebben het initiatief opgericht.

Producten en diensten

Naast voedsel gerichte activiteiten, worden er ook ambachtelijke en culturele workshops gegeven. Een focus is houten meubels maken. We ontwikkelen momenteel een hout bewerkingsstudio waar ook workshops ingegeven gaan worden.

Lokale samenwerkingen

We werken samen met verschillende initiatieven zoals Fabrikaat, De Biesterhof en verwelkomen graag verschillende chefs. Bij ons zijn de gerechten net zo bijzonder als het keramiek, glas en hout waar het in geserveerd wordt.