Regio Oogst

De stadsboerderijwinkel van Regio Oogst brengen lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel naar de consument. Consumenten hoeven niet meer te zoeken, Regio Oogst brengt het bij elkaar.

Achtergrond

Weet jij waar jouw eten vandaan komt? Regio Oogst laat zien dat vers écht van dichtbij kan. Onze regio zit namelijk tjokvol met boeren, telers en makers die lekkere en mooie producten maken. En toch is de weg naar hen moeilijk te vinden. Daar gaan wij verandering in brengen. Het is tijd voor een korte voedselketen.

Wij zijn Regio Oogst. We zorgen voor de dagelijkse kost van -en voor- de regio. We zouden onszelf te kort doen door ons in een hokje te plaatsen. Regio Oogst is namelijk niet alleen een coöperatie of een supermarkt. Je kunt ons het beste zien als een netwerk van boeren, telers, makers en burgers. Met veehouder Jos Bolk, aardbeienteler Arno de Beijer, akkerbouwer Joep Bless, bestuurder Gerard Titulaer en ondernemer Lars Spelier als grootste aanjagers. De verbindende factor is altijd hetzelfde: een korte voedselketen creëren die voor mens, dier en natuur zuiver is. Wij zijn klaar voor een korte voedselketen. Jij ook?

 

Producten en diensten

We hebben een stappenplan gemaakt en in november 2023 hebben wij de buurtsuper De Bruin & De Bruin overgenomen die verbouwd is tot boerderijwinkel. Wij hebben plannen om het netwerk verder te vergroten. Ook het vestigen van een tweede winkel staat op de planning. Voor de langere termijn gaan we aan de slag met gemaksconcepten: denk aan kant-en-klaar maaltijden en verspakketten.

Wij brengen dagelijks verse producten in de winkel, dus het aanbod varieert mee met de seizoenen. Dierenwelzijn en biodiversiteit worden bevorderd doordat producenten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

Lokale samenwerkingen

Onze boeren komen bij jou uit de buurt. Letterlijk.

Wie is aangesloten bij ons netwerk kun je zien op onze website: https://www.regio-oogst.nl/boeren/