Onwijs Lekker IJs

'Een glimlach op een stokje' Onwijs Lekker IJs is het assortiment ambachtelijke fruitijsjes van de IJsprofessor. Waar enkel natuurlijke en biologische ingrediënten worden gebruikt met behoud van voedingswaarde. Gezond kan dus ook onwijs lekker zijn.

Achtergrond

De missie van Onwijs Lekker IJs is zoveel mogelijk ijsliefhebbers laten ontdekken dat gezond ook onwijs lekker kan zijn. En daarmee het bewustzijn als het gaat om het belang van gezonde voeding te vergroten. Daarom bevatten onze handgemaakte fruitijsjes enkel natuurlijke en biologische ingrediënten met behoud van voedingswaarde. We maken geen gebruik van concentraten, smaakstoffen of andere onnodige toevoegingen.

De fruitijsjes worden met veel liefde gemaakt in onze eigen keuken en past binnen bijna elk dieet;

dat is onze glimlach op een stokje.

Producten en diensten

 

Wij bieden handgemaakte fruitijsjes aan die 100% biologisch gecertificeert zijn middels het SKAL certificaat. Naast ons vaste assortiment hebben we ook exclusieve ijsjes die op bestelling gemaakt worden, het is zelfs mogelijk om een ijsje op maat te laten maken.

Pleun’s Regenboogijsje is een ijsje met een serieuze boodschap. Naast een vrolijk meisje dat gek is op regenbogen is de 10-jarige Pleun uit Deventer namelijk ook één van de 60 kinderen in Nederland die de ziekte van Batten heeft. Voordat ze volledig blind is geworden heeft ze het Regenboogijsje ontworpen en van ieder verkocht ijsje wordt er 0,50 cent gedoneerd aan de Stichting voor Pleun. Verder hebben we standaard in ons assortiment Sterrenschip, Ananas Lava, Aardbei Shake, Puur Aardbei en Puur Mango.

En ben je op zoek naar het coolste kinderfeestje van Nijmegen en omstreken? Dan ben je in het IJslab van de IJsprofessor aan het juiste adres! Hier worden de kinderen IJsprofessor voor één dag en leren ze de meest bijzondere ijsjes te maken.

Lokale samenwerkingen

We hebben verschillende lokale samenwerkingen. Denk hierbij aan GGIB Nijmegen; dit is een groeiend netwerk van tientallen organisaties die samenwerken aan gezonde Nijmegenaren in een gezonde stad.

Ook Radboud UMC Nijmegen en Stichting voor Pleun zetten we ons voor in. Verder werken we met horeca gelegenheden samen die verkooppunt zijn van onze ijsjes. Een aantal van onze actuele verkooppunten zijn: DROOM Landerij de Park, Coffee Bar  75, Hortus Nijmegen, ’t Roosje van Ooij, Oog voor de Streek, Woodz.