Landbouwbedrijf Wasdom

Wij verkopen een breed assortiment biologische groente en fruit. We oogsten iedere week bij twee bedrijven in de regio, de rest kopen we zo lokaal mogelijk in. Appels en peren komen altijd uit Nederland, groente in het seizoen komt uit de Achterhoek.

Achtergrond

Wij zijn een gecertificeerd biologische marktkraam. Onze missie is om de beste en lekkerste lokale producten te verkopen.

Naast het verkopen van zelfgeoogste groente werken we op biologische tuinbouwbedrijven. Een ideale combinatie van werken op het land en eigen producten verkopen.

 

Producten en diensten

Wij verkopen alleen gecertificeerd biologische groente en fruit. We hebben een breed assortiment groente en fruit wat we zo veel mogelijk afstemmen op de seizoenen. Producten uit de regio of uit Nederland hebben de voorkeur boven import van producten.

Lokale samenwerkingen

Wij werken direct samen met Tuinderij Gordons Spoor in Groesbeek en boerderij De Horsterhof in Duiven. Daar oogsten we wekelijks wat er op dat moment in het seizoen is. Daarnaast hebben wij korte lijnen met telers in de Betuwe voor appels en peren, en telers in de Achterhoek voor een breed assortiment groente.