Kiemkracht64

Kiemkracht64 is een 1,2 hectare eetbaar landschap met daarop een prachtig aardehuis. Op het land worden gewassen op natuurlijke wijze geteeld in de moestuin en het voedselbos. Het aardehuis is een bijzonder en duurzaam gebouw voor verschillende activiteiten.

Achtergrond

In 2013 is de eerste spade in de grond gestoken. Een kaal weiland met enkel gras. Inmiddels herbergt het een enorme diversiteit aan planten en dieren. Het aardehuis met haar hennep muren is een van de duurzaamste gebouwen van Nederland. Hier kan ruimte gehuurd worden voor verschillende activiteiten. Op de website staan de mogelijkheden.

Producten en diensten

Houd onze website in de gaten voor activiteiten. Open dagen, rondleidingen, workshops en meer! Wil je graag een ruimte huren, neem dan contact met ons op via e-mail. Elke vrijdag is er een vrijwilligersdag. Wil je meewerken en al doende leren? Laat het weten via info@kiemkracht64.com

Lokale samenwerkingen

Kiemkracht64 is onderdeel en vanaf het begin betrokken bij de Kop van Malden. Samen met brouwerij Kobold wordt er seizoens-bier gebrouwen met kruiden van het land. In het groeiseizoen leveren wij bloemen en kruiden aan diverse restaurants. NL-bloeit is ook actief op het land van Kiemkracht64.