21
mei

Zero Waste Diner

Bekijk website

Op woensdag 21 mei vindt om 18.00 alweer het vierde Zero Waste diner plaats. De chef-koks van De Meesterproef gaan een overheerlijk vegetarisch drie gangen diner maken van voedseloverschotten. De Voedselhub van Huis van Compassie Nijmegen levert de geredde ingrediënten aan voor de maaltijd. Een uniek samenwerkingsverband tegen voedselverspilling.

Het Zero Waste diner vindt plaats in het kader van de Week zonder Afval, deze loopt van 19 t/m 25 mei. Wil je mee-eten? Koop dan snel een ticket, zie link onderaan bericht. Vol is vol!

Wat kan je verwachten?

– Een heerlijk vegetarisch 3-gangen diner, bereid met lokale voedseloverschotten door de getalenteerde chef-koks van de Meesterproef.
– Een goodiebag met handige tips en producten om voedselverspilling thuistegen te gaan.
– Een diner in een interactieve setting. En natuurlijk, een avond vol gezelligheid! Met livemuziek en presentaties.

De opbrengst van deze avond wordt ingezet om de mensen die helpen voedselverspilling tegen te gaan te bedanken én vloeien terug naar de Voedselhub, zodat nóg meer voedsel gered kan worden.

Aanmelden Zero Waste diner: https://www.eventbrite.com/e/tickets-zero-waste-diner-1347385559479?aff=oddtdtcreator

Delen