25
jul

Wijngaard diner

Bekijk website

Ook dit jaar organiseren wij weer wijngaard diners! Stel je voor, je zit met je vrienden aan houten picknicktafels gedekt met wit linnen en de zon strijkt neer over de wijnranken.

Dit jaar werken we samen met gerenommeerd chef Arno van As, van Fun Food Factory uit Beuningen.

Je geniet van een exclusief 4-gangen diner met bijpassend Groesbeeks wijnarrangement geheel in de prachtige sfeer van de wijngaard waar de druivenranken vol druiven hangen. Beleef de Bourgondische levensstijl en geniet van deze onvergetelijke Wijn & Spijs beleving!*

*Bij aanmelding van kleine gezelschappen is het mogelijk dat deze bij elkaar worden geplaatst aan onze gezellige aanschuiftafels.

ALLERGIE & DIËTEN 

Bij reservering is het mogelijk een dieet of allergie door te geven. Wij streven ernaar om aan deze wensen tegemoet te komen binnen onze mogelijkheden, verreweg de meeste allergieën zijn dan ook geen probleem voor de chef. Helaas kunnen wij echter niet aan alle specifieke dieetvoorkeuren voldoen, wij nemen graag even contact op wanneer wij hierover vragen hebben. Wij danken jullie voor het begrip en medewerking. Neem ook gerust zelf contact met ons op wanneer er nog vragen zijn.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De prijs van dit unieke wijngaard diner inclusief bijpassend wijnarrangement is € 89,95 p.p.

PROGRAMMA

Wanneer:

• Donderdag 25 juli 2024
• Vrijdag 26 juli 2024 

*We zijn momenteel bezig met overleg om te bepalen of er in augustus extra data beschikbaar gesteld kunnen worden.

Hoe laat: 18.00 – 22.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek

De ontvangst is om 18.00 uur met een welkomstdrankje, struin daarna lekker rond door de wijngaard en het diner start om ca. 18.30 uur.

Aanmelden via: Wijngaarddiner

Let op: krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” dan is die datum helaas volgeboekt.

Delen