29
sep

Wijnfeesten 2024

Bekijk website

Algemeen

Tijdens de Wijnfeesten op zaterdag 28 en zondag 29 september komt alles wat Wijndorp Groesbeek uniek maakt samen. Ook dit jaar vinden de Wijnfeesten plaats bij 4 wijngaarden: De Colonjes/Nederlands Wijnbouwcentrum, De Plack, Klein Amerika en van Ditshuizen, allemaal gelegen in Wijndorp Groesbeek.

In een sfeer en ambiance die volledige toegewijd is aan wijn, kan je twee dagen lang jezelf compleet onderdompelen in de wereld van wijn.  Je kunt met de wijntrein tussen de verschillende wijngaarden rijden en bij elke wijngaard uitstappen. Bij elke wijngaard zijn er rondleidingen door de wijngaard waarbij je kunt ontdekken hoe de Groesbeekse wijnen worden gemaakt. Naast de rondleidingen kun je plaatsnemen op het terras en uitkijken over de wijngaarden. Om het Groesbeekse BOERgondische plaatje compleet te maken zijn er lekkere hapjes en kun je proeven van lokale en internationale wijnen aan diverse proeftafels.

Prijzen & Tickets 

Een ticket voor de Wijnfeesten kost in de voorverkoop € 15,95  per persoon per dag. Liever een passe-partout? Dat kan voor € 18,45. Indien nog beschikbaar, zijn op de dag zelf ook tickets verkrijgbaar à € 17,50 per persoon.

Hiervoor krijg je een uniek Wijnfeesten glas dat je bij elke wijngaard kan laten vullen. Je kunt de gehele dag met muntjes, die bij elke wijngaard geldig zijn, je Wijnfeesten glas laten vullen met de wijnen naar keuze. Daarnaast is ook het vervoer langs de deelnemende wijngaarden met de wijntrein en wijnbus inbegrepen. Boek je tickets op Website Nederlandse Wijnfeesten

Delen