9
jun

Open dag voedselbosgaard met moestuin Waalgaard

Bekijk website

Op zondag 9 juni gaat de Waalgaard open voor belangstellenden en alle leden van de community. Kom ook genieten van de voorjaarsbloesem. Proef van voorjaarsgroenten en kruiden boordevol vitamines en strijk neer met een glaasje perensap of muntthee. We verzorgen die dag gratis rondleidingen en we geven uitleg over hoe je oogstgenoot of lid van de coöperatie kunt worden.

De voedselbosgaard met moestuin gaat dit jaar het vierde jaar in. De voormalig perenboomgaard is in de afgelopen jaren omgetoverd tot een heerlijke plek voor een groeiende community. We bieden werkervaringsplekken aan mensen die (tijdelijk) een beschermde werkplek nodig hebben. Er is ruimte voor stagiairs en vrijwilligers. En de oogstgenoten komen wekelijks een portie verse groenten en kruiden halen.
Met financiële ondersteuning van de leden van de coöperatie bouwen we aan een magische voedseltuin met ruimte voor mens en natuur.
Kom je ook?
De open dag op de Waalgaard is kosteloos te bezoeken op zaterdag 20 april van 11.00-16.00 uur. Adres: Scharsestraat 8 in Weurt. Kom bij voorkeur te voet of met de fiets. Fiets stallen en parkeren kan op ons eigen terrein.

Vooraf aanmelden hoeft niet. Graag tot ziens op de Waalgaard!

Delen