25
mei

BOERgondische wijnfietstoer

Bekijk website

Een fietstocht om niet snel te vergeten! Met de ‘BOERgondische wijnfietstoer’ ga je op de fiets langs vier verschillende wijngaarden in Groesbeek. Bij iedere stop krijg je een lekker gerechtje, gemaakt met verse lokale producten en de liefhebber bestelt daar natuurlijk een lekker glaasje wijn bij.

Wil je (elektrische) fietsen huren? Dat kan bij Sanders Tweewielers. Je kunt de fietsen zelf online bestellen via de website: (elektrische) fiets en scooter verhuur specialist – Sandersverhuur.nl. Je kunt bij de notities aangeven dat de fietsen naar het Wijnbouwcentrum gebracht/opgehaald worden (hier zijn transportkosten aan verbonden). Zie bovenstaande link voor de kosten van de verschillende (elektrische) fietsen en overige verhuuropties.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Regulier:
De prijs van de BOERgondische wijnfietstoer langs de Groesbeekse wijnboeren is € 44,50 p.p.

Wijnproevers:
Ben jij een echte wijnproever of gewoon nieuwsgierig naar de wijnen van deze Groesbeekse wijnboeren? Breid dan je arrangement uit met de extra service “Glas wijn bij de wijnboeren (4 glazen wijn)” de totaalprijs is dan € 64,50 p.p.

PROGRAMMA

Wanneer:

• zaterdag 25 & zondag 26 mei
• zaterdag 29 & zondag 30 juni
• zaterdag 27 & zondag 28 juli
• zaterdag 24 & zondag 25 augustus

Hoe laat: tussen 10.00 – 18.00 uur
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek

Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt er verzameld bij het Wijnbouwcentrum. Je ontvangt de benodigde informatie op papier en de routebeschrijving wordt uitgelegd. De afstand is ca. 25 km. Je start met een lekker kopje koffie en lokale lekkernij. Als alles duidelijk is, ga je op pad. Er wordt gestart in verschillende tijdsblokken, deze kun je aangeven bij de reservering.

I.v.m. de duur van de toer is het niet mogelijk na 12.00 uur te starten.

Dagindeling:

• Nederlands Wijnbouwcentrum/Colonjes: koffie of thee met lokale lekkernij.
• Groentenhof Poelen: Seizoenssoep
• Wijngaard de Plack: broodje pulled chicken van eigen boerderij. (Wijnproevers arrangement krijgt hier een glas wijn)
• Wijngaard van Ditshuizen: Poké bowl van eigen biologische bodem. (Wijnproevers arrangement krijgt hier een glas wijn)
• Wijngaard Klein-Amerika: Verse pizza die ter plekke gemaakt wordt. (Wijnproevers arrangement krijgt hier een glas wijn)
• Nederlands Wijnbouwcentrum/Colonjes: Afsluiting van de dag. (Wijnproevers arrangement krijgt hier een glas wijn)

Het aanbod van gerechten is onder voorbehoud. Eventuele aanpassingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd op deze pagina.

Let op: krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” dan is die datum helaas volgeboekt.

Aanmelden via: Wijnfietstoer

 

Delen