Regio Oogst start met Crowdfunding voor lokale winkels in Nijmegen

23 januari 2024

Regio Oogst, een bloeiend netwerk van boeren, telers, en producenten die samen streven naar een gevarieerd aanbod van lokale en verse producten, is gestart met een crowdfunding campagne om hun nieuwe lokale winkel te financieren.

De missie van Regio Oogst richt zich op het verkorten van de voedselketen en het bevorderen van de consumptie van vers, lokaal voedsel met eerlijke prijzen. In lijn met deze visie hebben ze besloten om de buurtsuper te transformeren tot een lokale hotspot voor verse, regionale producten. De plannen omvatten ook de oprichting van een tweede winkel bij het Honigcomplex, waarmee ze hun impact willen vergroten.

“Wij vinden het niet alleen belangrijk wát er op je bord ligt, maar ook waar het vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. Regio Oogst wil een korte voedselketen. Geen anoniem voedsel, maar vers eten van dichtbij. Zodat jij voortaan lokale verse producten eet waar iedereen een eerlijke prijs voor krijgt. Dat smaakt toch veel beter?” aldus Regio Oogst.

Om dit ambitieuze plan te realiseren, roept Regio Oogst de hulp in van de inwoners van Nijmegen en omstreken. Door deel te nemen aan hun crowdfunding campagne kunnen geïnteresseerden een verschil maken. Bijdragen kunnen in de vorm van leningen worden gedaan, die binnen 5 jaar met een jaarlijks rendement van 3% worden terugbetaald. Als dank voor de steun biedt Regio Oogst verschillende beloningen aan. Deelnemers worden ook aangemoedigd om de campagne te delen in hun netwerk.

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de crowdfunding campagne, kunnen geïnteresseerden terecht op www.crowdaboutnow.nl/regio-oogst.

Vragen kunnen rechtstreeks worden gesteld via e-mail aan community@regio-oogst.nl of door te bellen naar 024-2342949.