Pantry Grootstal

Bij het assortiment staat de productie van gezond, onbespoten voedsel van veerkrachtige bodem centraal. Met jouw aankoop steun je de boer, het landschap en de natuur dicht bij huis. 

Achtergrond

Pantry Grootstal is de onbemande streekwinkel op landgoed Grootstal bij Nijmegen, in de Kop van Malden. Het landgoed streeft ernaar om duurzaamheid in deze tijd een zo uitdagend en concreet mogelijk gezicht te geven en haar partners, bezoekers en volgers te inspireren en te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzen. Pantry Grootstal staat daarmee als verander-winkel voor een groene revolutie; we zetten we in op jouw rol als duurzame consument.

De boeren die hun regionale producten in de Pantry aanbieden hebben jou en de natuur als belangrijkste partner. Pantry brengt je in verbinding met deze duurzame producenten en met de landschappen die zij verzorgen. Zij brengen gezonde producten vol smaak, die een positieve impact hebben onze leefomgeving. Goed voor jou, goed voor de wereld. 

 

Producten en diensten

De winkel is onbemand voor een zo hoog mogelijk rendement voor de boer. We halen kilometer voordeel door verschillende lokale aanbieders gecombineerd aan te bieden. Dankzij de digitale app zijn we iedere dag van zonsopgang tot na zonsondergang open en heb je straks ook toegang tot de levendige verhalen achter ieder product. Zo werken we langzaam toe naar een zichtbare positieve impact in de voedselketen. 

 

Lokale samenwerkingen

Jij, duurzame telers en producenten en de natuur zijn onze meest geliefde samenwerkingspartners Verder werkt Pantry Grootstal o.a. graag samen met Slowfood en met Lekkerlokaal.