Ons ei, het ei van dichtbij

Wilt u ook genieten van een kakelvers biologisch eitje uit de streek? Bij Ons ei geloven ze dat gezonde en blije kippen de lekkerste eieren leggen en dat eieren die gelegd zijn met oog voor mens, dier en planeet nog lekkerder smaken!

Achtergrond

Ons ei, het ei van dichtbij

Elke dag genieten van een kakelvers biologisch ei uit de streek

Ons ei, het ei van dichtbij, dat is een biologisch ei uit een vertrouwd nest. Een supergezond, eerlijk en duurzaam ei met het 3 Sterren Beter Leven Keurmerk. Ons ei is geboren uit de bevlogen pluimveehouders Corina en Willem van Mourik en boerenzoon Ton van Welie, die er altijd al van droomde om zelf kippen te houden.

De eieren worden door ons persoonlijk geraapt en verpakt.  De eieren zijn verkrijgbaar bij ons op de boerderij of wij bezorgen ze rechtstreeks bij onze afnemers om zo de keten zo kort mogelijk te houden.

Zowel binnen als buiten kunnen onze kippen hun natuurlijke gedrag uiten. ‘s Nachts op stok in de warme stal en overdag kunnen ze buiten in de begroeide uitloop een heerlijk stofbad nemen.

Wij geloven dat gezonde en blije kippen de lekkerste eieren leggen. En dat eieren die zijn geproduceerd met oog voor dier, natuur en klimaat nog net iets lekkerder smaken! Bovendien zitten eieren van gelukkige kippen boordevol gezonde voedingsstoffen die essentieel zijn voor ons lichaam. Zo is iedereen blij met Ons ei!

Producten en diensten

Wij hebben kakelverse biologische eieren.

Wij beschikken over de volgende certificeringen:

  • Skal
  • 3 Sterren Beter Leven Keurmerk
  • IKB ei
  • Kat
  • Eko
  • COKZ

Lokale samenwerkingen

Wij leveren “Ons ei” aan diverse winkels en in de regio en een paar daarbuiten

Ook wordt er gekookt met “Ons ei” in diverse restaurants en verzorgingshuizen.

Bekijk onze verkooppunten op www.onsei.nl