de Rode ComCommer

Mooi en smaakvol eten met groentes in de hoofdrol; dat is de Rode ComCommer. We houden van eten met veel kleur en verrassende smaakcombinaties. Alles is vegetarisch en biologisch en de ingrediënten komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving.

Achtergrond

Hoi, ik ben Mieke, eigenaar van de rode comcommer

Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren ben ik in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Ik word blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Ik vind het belangrijk waar mijn eten vandaan komt en doe mijn best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen. Ik geniet van de uitdaging om die mooie biologische groenten van de boer om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd… Daar word ik blij van!

Met mijn passie inspireer ik anderen om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en bewuster met voedsel om te gaan. Ik houd van originele smaken en combinaties, van groenten van het seizoen, het buiten koken en de bijzondere plekken waar ik met mijn brandweerbus (van het merk Commer ) terechtkom. Die aandacht en liefde proef je natuurlijk allemaal terug in het eten.

Producten en diensten

Mooi en smaakvol eten met groentes in de hoofdrol; dat is de Rode ComCommer. We houden van eten met veel kleur en verrassende smaakcombinaties. Alles is vegetarisch en biologisch en de ingrediënten komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving. Ik verzorg catering voor grote en kleine groepen. Van lunches, bedrijfscatering tot bruiloften en retraites. Soms organiseer ik zelf diners waar je bij kunt aanschuiven of ben ik te vinden op evenementen of festivals.

 

Lokale samenwerkingen

Bij al deze opdrachten hebben de groentes de hoofdrol, ik werk voornamelijk met groenten van het seizoen en uit de omgeving. Via tuinderij ‘t Spoor in Bredeweg krijg ik de beste en verste groenten geleverd.
Brood wordt geleverd door de knollentuin en al het overige zoek ik met zorg en aandacht uit. Omdat het ertoe doet waar  het eten vandaan komt!