Algemeen
Het afsluiten van de oogst is voor wijnboeren altijd een feestelijke gelegenheid. Dit jaar willen we dit samen vieren met een speciaal evenement: een wijn-spijs matinee, oogsteditie, op 17 november. Samen met Chef-kok Inno Venhorst serveren we tijdens deze editie 8 verschillende gerechtjes, geïnspireerd op internationale klassiekers die bij wijnboerenfamilies na de oogst worden gegeten. De begeleidende wijnen worden gepresenteerd door Timo Dienhart, gerenommeerd wijnmaker en eigenaar van een van de oudste biologische wijngaarden van Duitsland.*
*Bij aanmelding van kleine gezelschappen is het mogelijk dat deze bij elkaar worden geplaatst aan onze gezellige aanschuiftafels.
Allergie & Diëten
Bij reservering is het mogelijk allergie door te geven. Wij streven ernaar om aan deze wensen tegemoet te komen binnen onze mogelijkheden, verreweg de meeste allergieën zijn dan ook geen probleem voor de chef. Helaas kunnen wij echter niet aan alle specifieke dieetvoorkeuren voldoen, wij nemen graag even contact op wanneer wij hierover vragen hebben. Wij danken jullie voor het begrip en medewerking. Neem ook gerust zelf contact met ons op wanneer er nog vragen zijn.
Wat zijn de kosten?
De prijs van dit unieke wijn-spijs matinee inclusief wijnen is € 74,95 p.p.
Programma
Wanneer: Zondag 17 november 2024
Hoe laat: We starten om 14.00
Waar: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek
Let op: krijg je de melding “geen tickets gevonden, heb je al een datum geselecteerd” dan is die datum helaas volgeboekt.