12
mei

Opening Pantry Grootstal

Bekijk website

Pantry Grootstal was al een beetje open om proef te draaien, maar nu gaan we dan toch echt een feestelijk moment hiervan maken op 12 mei, tijdens de Open Dag van de Stadslandbouw Kop van Malden.

Voedsel is alles… we leven ervan, het is een cultureel en bindend element en we hebben ons ritme van de dag eromheen gebouwd. Eten doen we bovendien elke dag opnieuw, dus met wat er op ons bord ligt brengen we een stem uit voor wat we voor de toekomst belangrijk vinden. Kunnen we dan ook eten zónder de planeet te verslinden?

Op o.a. deze vraag zoekt Pantry Grootstal naar antwoorden in de regio Nijmegen. In deze onbemande winkel zul daarom je steeds meer variatie aan lokale producten aantreffen. Zij hebben één ding gemeen: duurzaamheid!

Pantry Grootstal verkleint de afstand tussen stadsbewoners en de natuurlijke omgeving door niet alleen te focussen op het product, maar ook het voedsellandschap erachter te laten zien. We willen duurzame producenten steunen door hun producten te verkopen en hun positieve impact op het leefmilieu van de toekomst meer bekendheid te geven.

Doe je ook mee aan dit spannende avontuur?

Van harte welkom op de opening!

Delen