Vacature: Secretaris bij Stichting De Streek op Tafel

28 juni 2024
Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een secretaris die ons bestuur compleet maakt, samen met de penningmeester en de voorzitter. We zoeken iemand met een passie voor lokaal, sociaal en gezond voedsel, die graag bijdraagt aan de ontwikkeling van de stichting door secretariële ondersteuning te bieden. Dit omvat het voorbereiden en uitwerken van bestuursvergaderingen, het beheren van het postadres van de stichting en het verzorgen van de formele communicatie met ons netwerk en onze projecten. We zoeken iemand die bereid is hier een beetje vrije tijd in te steken, aangezien deze functie geen financiële compensatie biedt. Onkosten worden uiteraard vergoed. De benoeming is aanvankelijk voor een periode van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Wie zijn wij?

Stichting De Streek op Tafel, opgericht op 20 maart 2024, zet zich in voor lokaal, sociaal en gezond voedsel in de regio Nijmegen. Wij bieden een platform voor lokale boeren, producenten, winkels, restaurants, bedrijven en inwoners, en stimuleren diverse initiatieven en projecten binnen dit netwerk. We worden gedreven door onze missie en zijn een organisatie zonder winstoogmerk.

Wat bieden wij?

Een vrijwillige functie binnen een netwerk van enthousiaste en gedreven mensen en organisaties, die positief bijdragen aan een gezond voedselnetwerk in de regio. De stichting fungeert als spil binnen dit netwerk en je kunt op verschillende manieren betrokken zijn, afhankelijk van je eigen behoeften, wensen en ideeën. Uren worden in overleg bepaald.

Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om te solliciteren.

Heb je interesse of vragen?

Neem contact op met voorzitter Martin Ruivenkamp via martinruivenkamp@gmail.com of 06 14 79 28 66.