30
jul

Workshop Fermenteren

Bekijk website

Over Lokaal aan tafel

Mijn huiskamerrestaurantje Aan Tafel startte ik in 2011 als een bewonersinitiatief zonder winstoogmerk in Nijmegen Dukenburg. Sinds 2022 maak ik de maaltijden op bestelling om op te halen of om te bezorgen. Ik bereid duurzaam, bv. met een hooikist om te garen en meestal gebruik ik biologische groenten uit de omgeving. Het overschot van groentes, van bv. grote courgettes of misvormde knolgewassen verwerk ik middels fermentaties. 

De workshop fermenteren is inclusief alle groenten, kruiden, glazen potten met deksel en rubberen ringen 40 euro per persoon. Je kunt kiezen uit fermenteren met zoetzure bietjes, gemengde groentes bereiden en inmaken of yoghurt maken. Datum en tijd: 30 juli en 6 augustus van 10.00 uur tot 13.00 uur. Locatie volgt na aanmelden. De kosten inclusief zijn 30 euro.

Delen